FTC: felbontották Ndjodo szerződését

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége felbontotta a Budapest Honvéd kölcsönjátékosaként szereplő Edouard Ndjodo szerződését, miután a futballista megütötte a zöld-fehérek egyik szurkolóját.

Erről az FTC hivatalos honlapja számolt be.
   
A vasárnapi, Tuzsér ellen megnyert bajnoki után a szurkolók Budapesten kérték számon a szabolcsi NB II-es mérkőzésről hazatérő csapat teljesítményét, ketten bementek a csapat öltözőjébe. A drukkerek elsősorban az együttes házi gólkirályát, Ndjodót szidalmazták, s a kameruni futballista egyiküket megütötte. A labdarúgók rendőri segítséggel hagyták el a klubházat.
   
A klub hétfőn kiadott közleményében – amelyből az is kiderül, hogy a támadó maga kérte a szerződés felbontását – leszögezi: a klubházba behatoló rendzavarókat beazonosítja és meghatározatlan időre kitiltja az Albert Stadionból. Ezzel egy időben a klubházba történő belépést is megszigorítják az egyesületnél: az épületbe csak az ott dolgozók, illetve a meghívás alapján érkező vendégek léphetnek be. A mérkőzésnapokon is kiemelt biztonsági intézkedésekre számíthatnak a szurkolók, figyelembe véve azt a mostantól mindenkire vonatkozó új irányelvet, miszerint – a klub eredményei, üzletpolitikája és a becsületes szurkolók érdekében – tisztelet csak annak jár, aki a jövőjét újjáépítő klubot tiszteli.

MTI