Gabbia csalódottan nyilatkozott a vereség után

Mattia Gabbia, a Milan védője csalódottan nyilatkozott a szombati Zalaegerszegi TE elleni elveszített felkészülési mérkőzés után és elmondása szerint bosszantó, hogy nem sikerült megnyerni a meccset.

A saját nevelésű védő volt az egyetlen játékos a Milanban, aki végigjátszotta a ZTE elleni mérkőzést, amely 3-2-es vereséggel zárult. Ez volt a csapat harmadik felkészülési meccse a 2022-es nyári előszezonban. Gabbia a kezdőcsapat tagjaként kapott lehetőséget és előbb Pierre Kalulu, majd Fikayo Tomori mellett játszott a védelem tengelyében.

“Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, ez számunkra nem másodlagos jelentőségű. Mindenképpen nyerni akartunk, mert ilyen a mentalitásunk. Keményen dolgoztunk, hogy megszerezzük a győztes mentalitást, ezért bosszantó, ha nem nyerünk.” – mondta Gabbia a MilanTV-nek.

“A következő napokban azon fogunk dolgozni, hogy jobb eredményeket érjünk el, javítsuk az edzettségi szintünket, több szikrát találjunk és a lehető legjobb formában legyünk a soron következő szezonra.”

“Ami az állapotomat illeti, jól érzem magam. Még nem vagyok a legjobb formában, de elégedett vagyok az erőnléti állapotommal és azzal, ahogyan az elmúlt 20 napban alakultak a dolgok. Örülök annak, hogy az edző lehetőséget adott arra, hogy pályára lépjek, javítsak a kondíciómon és önbizalmat szerezzek. Remélem, hogy a következő néhány felkészülési meccsen minél több lehetőséget fogok kapni.”