Gattuso két Milan játékossal erősítene

Franck Kessié és Ricardo Rodriguez iránt is érdeklődést mutat a Napoli, amely tegnap edzőváltáson esett át.

A Napoli vezetősége a Genk elleni 4-0-s győzelem után menesztette a kispadról Carlo Ancelottit és a helyét a Milan korábbi trénere, Gennaro Gattuso vette át. Úgy tűnik, hogy a 41 éves olasz szakember már leadta a listát Aurelio De Laurentiis klubelnöknek, hogy kik azok a játékosok, akiket januártól szeretne a csapatában tudni. Az egyik célpont Franck Kessié, akinek a jövője erősen kérdéses a Milannál.

A La Gazzetta dello Sport szerint megtörtént az első kapcsolatfelvétel a Napoli és Kessié ügynöke között. A 22 esztendős középpályás az előző idényben abszolút alapember volt Gattuso kezei alatt a Milanban és most szeretné Nápolyba csábítani őt.

A Milan vezetősége mintegy 30 millió euróban határozta meg az elefántcsontparti játékos árát. A klub megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a játékos távozása elé, aki idén 13 bajnoki meccsen 1 gólt szerzett.

Ugyanakkor nem Kessié az egyetlen, akit Gattuso szeretne új csapatában tudni. Ricardo Rodriguez is opció lehet. A svájci válogatott balhátvéd szintén élvezte a tréner bizalmát a Milannál töltött időszaka alatt, ám Theo Hernández érkezésével kikerült a kezdőcsapatból és nehezen viseli a mellőzést.

A jövő nyári Európa-bajnokság miatt Rodriguez több játéklehetőséget szeretne, ezáltal könnyen elképzelhető, hogy a télen klubot vált.

A Calciomercato szerint a klub körülbelül 10-13 milliót kér Rodriguez játékjogáért.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS