Gattuso újabb játékost igazolhat a Milanból

Gennaro Gattuso, a Valencia trénere szeretné csapatában tudni Tiemoué Bakayokót.

Bakayoko az előző idényben csupán epizódszerephez jutott és a szezon végén úgy tűnt, hogy a Milan egy évvel a lejárat előtt felbontja a játékos kétéves kölcsönszerződését. Ennek ellenére a francia középpályás július elején a csapattal kezdte meg a felkészülést Milanellóban és az utóbbi felkészülési meccseken pályára is lépett.

A L’Equipe információi szerint a spanyol élvonalban szereplő Valencia szeretné megszerezni Bakayokót a nyári mercato alatt. Nico Schira újságíró közölte, hogy a spanyolok érdeklődnek a 27 éves futballista iránt, aki nem része a Rossoneri terveinek.

Bakayoko nemrég a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és volt egy személyes találkozása Paolo Maldinivel illetve Frederic Massarával. Állítólag a játékos arra kérte a klub vezetőségét, hogy ne bontsák fel a kölcsönszerződését és ne küldjék vissza a Chelsea-hez. Bakayoko bizonyítani akar a Milanban a csalódást keltő előző szezonja után.

Gattuso kérte a Valencia vezetőségét, hogy kíséreljék meg Bakayoko szerződtetését. Az olasz szakember korábban egy szezon erejéig már dolgozott vele együtt a Milannál. Így Samu Castillejo után Gattuso most egy újabb játékossal kíván erősíteni a Milanból.