Gazidis elköszönt a klub alkalmazottaitól

Közel 150 alkalmazott köszöntötte Ivan Gazidist, aki decemberben távozik a Milan vezérigazgatói pozíciójából.

Nem indult zökkenőmentesen Gazidis milánói karrierje, azonban talán nem túlzás kijelenteni, hogy minden előzetes várakozást felülmúlt a munkájával és nagyon fontos szerepet töltött be abban, hogy stabilizálódott a klub pénzügyi helyzete megalapozva a pályán való sikerességet.

A MilanNews tájékoztatása szerint Gazidis tegnap délután elbúcsúzott a Milan alkalmazottaitól a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban. Közel 150 munkatárs köszöntötte a távozó vezérigazgatót. Gazidisnek december 5-én hivatalosan is véget ér a megbízatása a Milan élén, ugyanis lejár a szerződés és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg.

A Casa Milanban egy szívhez szóló videót vetítettek le, amely bemutatta Gazidis útját a Milannál a legszebb és legmeghatóbb pillanatokkal. A dél-afrikai szakember meghatódott a felvételek hatására és elérzékenyülve mondott köszönetet a klubnál dolgozó összes embernek.

“Örökké Milan-szurkoló maradok!” – mondta Gazidis, aki két ajándékot kapott: egy személyre szabott, saját névvel ellátott Milan-mezt, amelyet aláírtak a klub alkalmazottai, valamint egy Curva Sud plakátot, megköszönve a lelkiismeretes munkáját.

Giorgio Furlani, a Milan leendő vezérigazgatója december 6-án áll munkába a klub élén.

Tags:  , ,