Gera Zoltán helyett Bori Gábor a keretben

Bori_Gabor.jpgEgy nappal a válogatott keret kihirdetése után Várhidi Péter máris változtatni kényszerült keretén: Gera Zoltán, a West Bromwich Albion játékosa belázasodott, ezért a kapitány Bori Gábort, az MTK Budapest középpályását hívta meg. Együttesünk szombati és szerdai mérkőzését is a Sport2 közvetíti.

Kényszerű változtatás

Várhidi Péter szerdán értesült Gera Zoltán betegségéről. A támadó lázas, ezért nem lesz ott a csapat tagjainak csütörtöki találkozóján, s nem lép pályára szombaton Montenegróban. Mivel nem tudni, gyógyulása mennyi időt vesz igénybe, az is kérdéses, hogy szerdán, a Moldova elleni Eb-selejtezőn szerephez juthat-e. Gera betegsége miatt Bori Gábor, az MTK Budapest középpályása csatlakozik a válogatott keretéhez.

A játékosok csütörtökön találkoznak, pénteken utaznak Podgoricába, s szombaton 18 órakor, a Gradski stadionban mérkőznek meg Montenegró válogatottjával. A találkozót – akárcsak a szerdai, Moldova elleni mérkőzést – a Sport2 közvetíti.

Montenegró – Magyarország, barátságos mérkőzés
Március 24., szombat, Podgorica, 18 óra (Sport2)

Magyarország – Moldova, Eb-selejtező
Március 28., szerda, Szusza Ferenc Stadion, 18 óra (Sport2)

Jegyárak:
14 év alatt: ingyenes (szervezetten)
Diák: 600 Ft (diákigazolvánnyal)
Felnőtt: 1 200 Ft, 2 000 Ft
Családi: 2 300 Ft (egy felnőtt, két gyerek)
A családi jegy egy felnőtt, illetve két 14 év alatti gyermek belépésére jogosít. A családi belépőket március 26-án 18 óráig lehet megváltani elővételben országszerte az IBUSZ irodáiban, a helyszínen ezek a jegyek nem kaphatók. (www.mlsz.hu)