Győzelemmel zártak a Rozsomákok

A Miskolc Steelers 2 maradt nyeretlen a TD Store Divízió II-ben.

Az elmúlt hétvégén a nyeretlenség megszakítása volt a tét két olyan csapat számára, amelyek már a szezon közepén nem reménykedhettek a rájátszásban. Míg a Wolverines az elmúlt időszakban már fejlődő képet mutatott, addig a Miskolc Steelers 2 támadójátéka továbbra is akadozott.

_MG_9122_GB

A hazai pályán játszó Rozsomákok az első negyedtől kezdve szépen építették előnyüket. Ez többek között irányítójuknak, Kádár Gergelynek is köszönhető, hiszen ő szerzett vezetést, sőt a második játékrészben meg is duplázta csapata előnyét. Mindkét touchdownnál Sándor Dávid Márk értékesítette az extrát, így 14-0-s Wolverines vezetéssel mehettek a szünetre a csapatok.

_MG_9308_GB

A harmadik negyedben Kádár klasszikus mesterhármast csinált ugyanis az ő touchdownjával megtriplázta fórját a vendéglátó együttes. Ekkor már eldőlni látszott a mérkőzés, hiszen a hazai defense több labdát is szerzett. A Rozsomákok a végső döntést viszont valóban az utolsó játékrészre hagyták: Kádár Gergely megmutatta, hogy nem csak a talajon, hanem a levegőben is tud teljesíteni, Tóth Áronnak adott TD-passzt. Ezután viszont Kádár egy újabb futott hatpontossal feltette a pontot az ’i’-re. A touchdownt követően még a kétpontosban is benne volt a keze, hiszen Tóth Zalánnak adott remek passzt. Így a Wolverines idei utolsó meccsén első győzelmét behúzta és 36-0-ra verte a Miskolc Steelers 2-t.

Fotók: Gémesi Balázs

XIII FEZEN Hungarian bowl cover borító plakát

Wolverines-Miskolc Steelers 2 36-0 (7-0, 7-0, 7-0, 15-0)
Pontszerzők: Kádár Gergely 4 TD, Tóth Áron 1 TD, Tóth Zalán 1 PAT, Sándor Dávid Márk 4 XP.TD Store Divízió II logó

Forrás: http://mafsz.org – RSS