Gyurta Dániel új edzővel vág neki a 2017-es budapesti vb-felkészülésnek


Edzőt váltott Gyurta Dániel: az olimpiai bajnok mellúszó felkészülését ezentúl Nagy József irányítja, a közös munka elsődleges célja a jövő évi budapesti vizes világbajnokságra való sikeres ráhangolódás.

Gyurta Dániel nem folytatja a munkát Széles Sándorral, az UTE olimpiai bajnoka Nagy Józseffel készül a továbbiakban – írja a közösségi médiában a mellúszó. 

„Biztosan sokan hallottátok a híreket. Sokszor egy friss szem, egy új látásmód egész más megvilágításba helyez dolgokat, új lendületet adhat. Mostantól egy személyben Nagy József, nemzetközileg elismert szakember irányítja felkészülésem. A pihenőm végével novemberben bele is vágunk a közös munkába, amelynek most elsődleges célja a sikeres VB felkészülés. Új mesterem, aki Kanadából tért haza, olyan mellúszókat készített fel, mint Mike Barrowman, Annamay Pierse vagy éppen Rózsa Norbert. Köszönöm az UTE-nak, hogy most is teljes mellszélességgel mögöttem állnak az új kezdetben! Külön köszönetet érdemel eddigi edzői stábom, akik második családomként voltak mellettem az elmúlt 17 évben, és akikkel közösen értünk el hihetetlen sikereket!” – olvasható Gyurta Dániel Facebook-oldalán.

A Rióba címvédőként érkező mellúszó nem jutott döntőbe az idei játékokon. 

(MOB)

Forrás: www.mob.hu – RSS