“Háborút akarnak kelteni a Milannal” – Mino Raiola

Mino Raiola játékosügynök szerint az újságok megpróbálnak háborút kelteni közte és a Milan között Gianluigi Donnarumma szerződéshosszabbításával kapcsolatban.

Nem titok, hogy az új tulajdonosok egyik legfőbb prioritása, hogy meghosszabbítsák Donnarumma jövő nyáron lejáró szerződését, azonban az utóbbi hetekben nem történt előrelépés ez ügyben, ugyanis Mino Raiola, a játékos ügynöke szeretne kivárni.

A La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello Sport, a Tuttosport és a Corriere della Sera egybehangzó értesülései szerint a klub vezetősége a jövő héten találkozik Raiolával. Állítólag a Milan ultimátumot adott Donnarummának. Amennyiben a 18 éves kapus nem hosszabbít, akkor a következő szezont a cserepadon töltheti. A piros-feketék egy hosszú távra szóló megállapodást szeretnének kötni a kapussal, aki a hírek szerint 2022-ig írhat alá és évi 3,5 millió eurót kereshet.

A Milan ultimátumáról felmerült pletykákról Raiolát kérdezték, aki úgy véli, hogy a sajtó csak ellentétet akar előidézni.

“Senki nem mondta, hogy Gigio nem akar szerződést hosszabbítani a Milannal. Nem gondolom, hogy a klub vezetősége ilyet mondott volna. Azt hiszem, hogy csak háborút próbálnak kelteni köztem és a Milan között.” – reagált Raiola a pletykákra, majd folytatta. “Az olasz válogatottbeli kötelezettségek után Gigio nyaralni megy és azt követően majd meglátjuk, hogy mi történik. Nyilvánvalóan ez egy nehéz helyzet. Beszélni fogunk a Milannal és meglátjuk. Donnarumma érdekeit kell néznem anélkül, hogy a közönség és a sajtó befolyásolna. Meg kell találnom a legjobb megoldást Gigio számára. Értékelni fogjuk a helyzetet, de még túl korai lenne a jövőjéről dönteni.” – fejezte be.

Donnarumma idén 40 tétmérkőzésen védte a csapat kapuját és a Serie A-ban 37 meccsből 12-szer nem kapott gólt.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS