Hárman is visszatérnek az Inter ellen

Stefano Pioli nagyszerű híreket közölt a csapat szombati edzését követően, így három játékosa is újra a rendelkezésére állhat a következő mérkőzésen.

Az elmúlt hetekben állandó sérüléshullám sújtotta a Rossonerit és gyakran egyszerre 8-10 játékos sem volt bevethető. Ebben a tekintetben javulás figyelhető meg és ugyan Pioli még mindig nem tud teljes kerettel dolgozni, de egyre többen térnek vissza.

Pioli a szombati edzést követően megerősítette, hogy Ante Rebic, Fodé Ballo-Touré és Alessandro Florenzi is felépült a sérüléséből, így mindhárom játékos a rendelkezésére áll az Inter elleni rangadón.

Rebic október közepén a Verona elleni bajnokin szenvedett bokasérülést és ennek következtében öt mérkőzést kellett kihagynia, azonban pénteken és szombaton már teljes értékű edzésmunkát végzett. A horvát támadó visszatérése azért is jó hír, mert több variációs lehetősége lesz Piolinak a támadó-szekcióban.

Ballo-Touré szintén bevethető lesz és a várakozások szerint a kezdőcsapatban fog helyet kapni, mivel Theo Hernández eltiltását tölti. Ezzel szemben Florenzi minden bizonnyal a cserepadon fog helyet foglalni a térdsérülésből való felépülését követően.

Továbbá Pioli hozzátette, hogy Junior Messias – aki az elmúlt hetekben izomsérüléssel bajlódott – a novemberi válogatott szünet után lesz újra hadra fogható.