Háromszoros olimpiai bajnokunk távozik Kaposvárról

szecsizoltan201701

Közös megegyezéssel bontott szerződést az edző és a klub. 

szecsizoltan201701Fotó: kapospolo.hu /facebook

“Az elképzeléseink nem egyeztek az elnökséggel arról, hogy milyen vízilabdát játszunk, ezért úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel megszüntetjük a szerződésemet, így mától nem én irányítom a Kaposvár férfi vízilabdacsapatát” – közölte Szécsi Zoltán a waterpolo.hu-val.

“Köszönöm Kaposvárnak a lehetőséget, nagyon szép négy évet töltöttem itt! De köszönettel tartozom még sok mindenkinek, többek közt a polgármesternek, Dr. Szita Károlynak, Repa Tanár Úrnak és a csapatomnak, a játékosaimnak egyaránt, akiknek hálás vagyok a közös munkáért, melyet nagyon élveztem, akárcsak a velük töltött időt és az elvégzett munkát. Le a kalappal előttük! Szép és kellemes várost ismertem meg, élményekkel gazdagodva távozom a klubtól, és remélem, hogy idővel mindenki szép emlékként tekint vissza erre az időszakra” – fejezte be Szécsi.

Háromszoros olimpiai bajnokunk 2013-ban igazolt Kaposvárra, két szezonnal később, 2015-ben már vezetőedzője lett a csapatnak. A tavalyi szezonban a tizedik pozícióban zárt az együttessel.

Egyelőre nem lehet tudni, ki fogja váltani Szécsi Zoltánt.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS