Hat hajó és 500 négyzetméteres stand

Újra február, újra Budapest Boat Show, amely idén az Utazás kiállítással közösen kerül megrendezésre! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2019. február 21-24. között várja az érdeklődőket a Hungexpo területén. Természetesen jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely 500 négyzetméteren hat kiállított hajóval fogadják a hajózás szerelmeseit. Most mutatkozik be a magyar közönségnek a cég standján a Greenline két teljesen elektromos hajója is, de testközelből csodálhatja meg mindenki a Bavaria vitorláspalettájának négy büszkeségét.

Valamivel több, mint egy hét, és kezdetét veszi az idei Budapest Boat Show a Hungexpo területén. Az immár hagyománnyá vált rendezvény ezúttal ismét társrendezvényt kap maga mellé, mégpedig az Utazás kiállítást, mellyel számos területen erősítik egymást, hiszen olyan pontokon kapcsolódnak, mint a hajós utazások, az aktív turizmus vagy a bejárható Magyarország program. A szervezők, aminek következtében a témához kapcsolódó számos remek programmal várják a kilátogató nagyközönséget a február 21-24. között nyitva tartó kiállításon. Jó hír, hogy a hajós ipar két legfontosabb eseménye, a Budapest Boat Show és a Balaton Boat Show együttműködési megállapodást kötött, és ennek az összefogásnak legnagyobb nyertesei kétségtelenül a piaci szereplők, a kiállítók lesznek, ráadásul a kommunikációs együttműködésnek köszönhetően pedig még szélesebb érdeklődői körhöz juthatnak el a kiállító cégek hírei.

Reményeink szerint ez az együttműködés további lehetőségeket biztosít a hajóipari vállalkozásoknak, hogy még szélesebb körben és még hatékonyabban tudják megmutatni kínálatukat a hajózás iránt érdeklődő közönség számára” – nyilatkozta egybehangzóan Rápolthy Edit, a Balaton Boat Show és Tihanyi Klára a Budapest Boat Show kiállítás igazgatója.

Természetesen a hagyományoknak megfelelően ismét jelen lesz a kiállítók között a Bavaria Magyarország. A cég ezúttal egy különleges kiállításra készül, és az 500 négyzetméteres standon a cég népszerű vitorlásain kívül a Greenline elektromos hajóinak fővárosi premierjének is helyet biztosítanak.

„A kiállítás történetében most lesz a legnagyobb a standunk, amivel azt is mutatjuk az érdeklődőknek, a cég jövője biztos lábakon áll. Nem véletlenül nevezzük magunk között a rövidesen megnyíló Budapest Boat Show-t a legek kiállításának, hiszen a standunkon tizenöten dolgozunk majd nyitástól zárásig, hogy a kiállítás négy napja alatt minden érdeklődővel megismertessünk mindent, amit kínálni tudunk a hajózás szerelmeseinek. Hogy miért is hívjuk a Legek kiállításának? Nos, a már említett legnagyobb standon lesz látható a legkedvezőbb árban megvásárolható vitorlás, a Bavaria 33, a cég talán legkedveltebb hajója, a már három kabinnal is megrendelhető Cruiser 34, a Bavaria legsikeresebb modellje, a Cruiser 37, valamint az egyik legnagyobb számban értékesített luxusvitorlása, a Vision 42 modell. Ha mindezekhez hozzáadjuk azt, hogy szintén megtekinthetőek lesznek az immár általunk forgalmazott Greenline hajókból a teljesen elektromos 39-es és a NEO Open, ráadásul előbbinek éppen itt lesz a magyarországi premierje, akkor azt hiszem, egyáltalán nem túlzás az elnevezés” –árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, a részletekkel mindenki megismerkedhet a kiállításon.

Ahogy azt már az elmúlt évtizedben az ügyfelei megszokhatták, a Bavaria Magyarország az értékesített hajóit minden esetben vízre téve, összeszerelve, a szükséges ozmózisvédelemmel ellátva, vizsgáztatva és bevitorlázva adja át leendő tulajdonosának a kívánt kikötőben. És ez sem véletlen, hiszen a cégnek van a legnagyobb műszaki csapata a Balatonon, ahol mindenre kiterjedő szolgáltatást tudnak nyújtani partnereiknek.

„Pontosan tudjuk, hogy nem elég értékesíteni a hajókat, hanem teljes körű szolgáltatást kell nyújtanunk. Éppen ezért a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig mindent biztosítunk ügyfeleink számára. Mindezekhez szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel, valamint speciális hajószállító kamionokkal rendelkezünk, alvállalkozók nélkül, saját magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is” – jelentette ki Lange Péter.