Hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott és a Ferencváros gólfelelőse iránt

A jelenleg sérüléssel bajlódó magyar támadó iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, egyelőre azonban nem aktuális a klubváltás…

A Ferencváros és a magyar válogatott gólerős támadója, Varga Barnabás ügynöke, Paunoch Péter az M1 aktuális csatornának megerősítette, hogy a csatár iránt hatalmas az érdeklődés

“Varga Barnabás 2023-as teljesítménye után nem csodálkozom, hogy rengetegen kerestek Ázsiától Európán át Amerikáig. Jelenleg azonban nincs aktualitása a csapatváltásnak, mert jól érzi magát a Ferencvárosban.”

A menedzser Szalai Attiláról is elmondta, hogy bár jelenleg kevesebb lehetőséget kap klubjánál, bízik benne, hogy ez hamarosan változhat: “Nyáron a világ egyik legerősebb bajnokságába igazolt. Az, hogy most nem játszik, nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem fog. Szerintem a beilleszkedéshez legalább fél évre szükség van.

Paunoch viszont úgy vélte, a többi hasonló problémával küzdő válogatott labdarúgó esete annyiban más, hogy ők már régebb óta szerepelnek a csapatukban, ezért ilyen helyzetben mindenképpen megoldást kell találni arra, hogy új klubba igazoljanak.

fociclub

A Hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott és a Ferencváros gólfelelőse iránt bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.