Herbert Gábor külföldön folytathatja

Herbert_Gabor.jpgHerbert Gábor két évvel ezelőtt egy plusz kétéves szerződést kötött a Pick Szeged kézilabdacsapatával. A védőspecialista azonban a közelmúltban csábító külföldi ajánlatot kapott.

Herbert Gábor meghatározó tagja a Pick Szeged kézicsapatának. A Délmagyarország szerint a napokban röppent fel a hír, hogy a csongrádiakhoz még egy évig szerződéssel kötődő beállósnak külföldi ajánlata van.

– Természetesen az első utam a klub elnökségéhez vezetett, hiszen tudom, hogy amennyiben a kontraktus lejárta előtt el akarok távozni, akkor az új klubomnak ki kell vásárolnia. Ezért tárgyaltam a vezetéssel, akik nagyon megértők voltak, s azt mondták gondolkodjam el az általuk felvázolt lehetőségen. Ami pedig a külföldi ajánlatot illeti. Egyelőre nem szeretném még a csapat nemzetiségét sem elárulni. Most küldtem ki referenciaanyagot a játékomról. Azonban sok újat egészen biztosan nem tapasztalnak majd, mert szinte mindent tudtak rólam. Azzal is tisztában voltak, hogy a világbajnokságon csak védekeztem. Azonban semmi sem dőlt még el. Lehet, hogy a Pick Szeged által felvázolt lehetőséget választom, de amennyiben nem gördít akadályt a jelenlegi klubom a távozásom elé, akkor az is előfordulhat, hogy kipróbálom magam külföldön – mondta Herbert Gábor a Délmagyarország érdeklődésére. 

www.sportforum.hu