Hernándezt két másik klub is akarta a nyáron

Nem a Milan volt az egyetlen klub, amely szerződtetni akarta Theo Hernándezt.

A szezon feléhez közeledve egyértelműnek tűnik, hogy a nyári igazolások közül Theo Hernández vált be a leginkább a Milanban. A 22 éves játékost az érkezése után bokasérülés hátráltatta, de a felépülésével lendületet és gyorsaságot hozott a csapat bal oldalára. A klub vezetősége mintegy 20 millió eurót fizetett érte a Real Madridnak.

Hernández a legutóbbi meccsen a Parma ellen megszerezte a harmadik gólját Milan mezben és ez a találat három pontot ért a csapatának.

A Calciomercato szerint Hernándeznek más ajánlatai is voltak a nyáron és a Bayer Leverkusen mellett a Napoli is bejelentkezett érte, ráadásul mindkét együttes ott van a Bajnokok Ligája idei kiírásában. Ennek ellenére Theo úgy döntött, hogy a Milant választja és ebben jelentős szerepe volt Paolo Maldininek, aki személyesen győzte meg.

“Nagyon örülök, hogy itt lehetek a Milanban és annak is, hogy az edző bizalmat szavaz nekem. Maldini? Kedves beszélgetésem volt vele a nyáron Ibizán. Nem mondhatom el, hogy mit beszéltünk. Jól voltam, de nem játszottam, amikor a Real Madridban voltam. Játékra volt szükségem és nem kellett kétszer gondolkodnom, amint láttam, hogy Maldini – a történelem egyik legjobbja – bízik bennem.” – mondta Theo a napokban.

Hernández a nagyszerű játékával, az elszántságával és a szimpatikus nyilatkozataival hamar közönségkedvenc lett Milánóban és nem véletlen, hogy a Parma elleni gólját éppen a vendégszektorban helyet foglaló Curva Sud előtt ünnepelte. Theo a meccs után odament a szurkolókhoz és megköszönte a támogatásukat, majd odaadta a mezét.

Theo Hernández meccs utáni nyilatkozata ide kattintva olvasható.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS