Hírességek is rajthoz állnak a futáson! 20. Flora Női Futónap és Fitnesz Fesztivál

flora_futonap.jpg

A televízió képernyőjéről jól ismert hölgyek is részt vesznek a május 17-én megrendezésre kerülő 20. Flora Női Futónap és Fitnesz Fesztiválon.

A 14 óra 10 perckor rajtoló 3 fős váltófutásban olyan celebek állnak rajthoz, mint az RTL Klub táncos műsorából, a Szombat Esti Lázból ismert Südi Iringó és Bánhidi Petra, a Barátok közt egykori szereplői, Csomor Csilla és Deutsch Anita, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színésznője, Létai Dóra, a Sophia Loren fiának esküvőjén éneklő Erdőhegyi Brigitta, vagy a Hajdú Péter menyasszonyaként elhíresült Sarka Kata.
 
A híres hölgyek futásának célja igen nemes, hiszen azért indulnak el a megmérettetésen, hogy a Magyar Szív Egyesület a Flora márka jóvoltából 3 db szívállapot-felmérő, Viport mobil stresszmérő készülékhez juthasson.  A mellkasra helyezhető készülék 2 perc alatt a szívfrekvencia variabilitása alapján azonnal tájékoztat a stressz szintjének mértékéről, valamint a fontosabb szívműködési paraméterekről.

A hírességek mellett médiában dolgozó hölgyek is rajthoz állnak a 3×1,5 kilométeres váltófutásban, hogy így támogassák szívük egészségét.

Ha kíváncsi arra, hogyan teljesítenek a hölgyek a részükre kijelölt 1,5 kilométeres távon, illetve hogy melyik celeb-csapat diadalmaskodik a futáson, jöjjön el Ön is május 17-én a budapesti Városligetbe! Tegyen Ön is mozgással szíve egészségéért!
Bővebb információ az eseményről: www.futanet.hu

Forrás: Balla Hajnalka