Hitzfeld megbocsátott Demichelisnek és visszavette a keretbe

ottmarhitzfeld.jpg

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München vezetőedzője megbocsátott Martin Demichelisnek, a csapat argentin válogatott labdarúgójának és hétfőn visszavette a keretbe.

"Elnézést kért a viselkedéséért, ezzel részemről ez az ügy le van zárva" – mondta Hitzfeld.
   
A futballista szombaton azért nem játszott a Cottbus ellen idegenben 2-0-ra elveszített bajnokin, mert nem volt hajlandó védekező középpályásként pályára lépni.
   
"Én belső védő vagyok, erre a posztra igazoltak, az argentin válogatottban is itt játszom" – jelentette ki Demichelis csütörtökön, amikor arról értesült, hol kívánja őt Hitzfeld szerepeltetni. A tréner ezután kizárta a játékost a keretből.
   
Udo Lattek, aki a 70-es években többek között Sepp Maier és Franz Beckenbauer edzője volt a bajor klubnál, a DSF sportcsatorna vasárnapi Bundesliga-magazinjában azt mondta, hogy nála ilyesmi nem fordulhatott volna elő.
   
"Ha Demichelis ezt nálam csinálja, akkor a hajánál fogva kirángatom a müncheni repülőtérre, felteszem az első Buenos Airesbe induló gépre, majd utána küldöm a Németországban maradt cuccait, de a postaköltséget kifizettetem vele." – fogalmazott.

MTI/dpa