Hollandia: a Barca is beszállt a Feyenoord sztárcsatárának megszerzéséért folytatott versenybe! – satóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint az FC Barcelona is érdeklődést mutat(hat) a holland Feyenoord együttesében ellenállhatatlan góllövő formában futballozó Santiago Gimenez játékojogának a megszerzését illetően.

Mint arról mi is beszámoltunk az idei szezonban, minden sorozatot figyelembe véve 12 meccsen 15 gólnál és 3 gólpassznál járó mexikói csatár számos európai élcsapat érdeklődését felkeltette már.

A spanyol As című lap beszámolója szerint a leendő kérők közé a Barca is becsatlakozott. A hírek szerint a katalánok Vitor Roque téli érkezését követően a következő nyáron térhetnének vissza a 22 esztendős mexikói csatár átigazolására, aki em meglepő módon több mint jó benyomást tett a katalánok játékosmegfigyelőire is.

Az As beszámolójában kiemel azt a lassan cseppet sem elhanyagolható tényt, hogy Robert Lewandowsi már 35 esztendős, és bár 2026-ig szól a szerződése a katalán fővárosban, a lengyel klasszis az egyetlen, akinek jelenleg klasszikus értelemben vehető alternatívája sincs a keretben.

Santiago Gimenez szerződése 2027 június 30-ig szól Rotterdamban, piaci értékét jelenleg 40 millió euróra taksálják.

fociclub