Ibrahimovic ott lehet a kezdőben a Lazio ellen

Jó esély van arra, hogy Zlatan Ibrahimovic a hétvégén ott lesz a Milan kezdőcsapatában, tekintettel Olivier Giroud kiesésére.

Ibrahimovic május óta nem játszott tétmérkőzést a csapatban, ugyanis a Juventus elleni 3-0-ra megnyert rangadón térdsérülést szedett össze. Műtét és hosszú hetekig tartó rehabilitáció után a svéd klasszis teljesen felépült és készen áll a visszatérésre.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint Ibrahimovic még nincs csúcsformában, azonban könnyen lehet, hogy Stefano Pioli a kezdőcsapatba jelöli a vasárnap esti Lazio elleni mérkőzésen. Mint ismert, Giroud-nak pozitív lett a COVID-tesztje és biztosra vehető, hogy nem játszhat a hétvégén.

A BL-győztes francia csatár a múlt héten kezdte meg a kötelezően előírt 10 napos karantént és csak azt követően lehet újra tesztelni. Pioli bízik benne, hogy a Liverpool vagy a Juventus ellen már számíthat Giroud-ra, de erősen kérdéses a játéka.

A lap szerint két lehetőség áll fenn. Az egyik, hogy Ibrahimovic kezdő lesz a Lazio ellen vagy pedig a második félidőben csereként lép pályára. Minden attól függ, hogy a következő négy napban milyen szinten lesz erőnlétileg az edzéseken. Amennyiben Pioli mégis a cserepadra jelöli Ibrát, akkor csatárposzton Ante Rebic kezdhet.