Így búcsúzott Klopp a Liverpool szurkolóitól – videóval

Ahogyan arról beszámoltunk, a Liverpool német menedzsere a pénteki napon bejelentette, hogy az idény végén távozik a csapat kispadjáról…

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp bejelentette, hogy a szezon végén kilenc év után elhagyja csapatát, mivel már nem érzi magában a feladathoz szükséges energiát:

“Megértem, hogy ez sok ember számára sokkoló ebben a pillanatban, amikor először hallja, de nyilván meg tudom magyarázni, vagy legalábbis megpróbálom megmagyarázni. Abszolút mindent szeretek ebben a klubban, a városban, a szurkolóinkban, szeretem a csapatot és a személyzetet. Mindent szeretek. De hogy mégis meghozom ezt a döntést, azt mutatja, hogy meg vagyok győződve arról, hogy ezt kell meghoznom.”

“Hogy is mondjam, kifogyok az energiámból. Most már semmi bajom, nyilván már régebben tudtam, hogy egyszer be kell jelentenem, de most már teljesen jól vagyok. Úgy érzem, hogy nem tudom újra és újra elvégezni a munkát. Az együtt eltöltött évek és az együtt töltött idő és az együtt átélt dolgok után egyre nőtt a tisztelet irántad, a szeretet nőtt irántad, és a legkevesebb, amivel tartozom, az az igazság – és ez a igazság” – tette hozzá Klopp.

“Amikor a szezon elején ültünk és beszélgettünk az esetleges szerződtetésekről, a következő nyári táborról, és bárhová mehetünk, felvetődött a gondolat, hogy nem biztos, hogy akkor még itt leszek, és ezen magam is meglepődtem” – árulta el a tréner.

Az 56 éves német szakember 2015 óta októbere óta hét trófeát nyert a Liverpoollal, beleértve a 2018-2019-es Bajnokok Ligája-győzelmet és a 2019-2020-as angol bajnoki címet.

fociclub

A Így búcsúzott Klopp a Liverpool szurkolóitól – videóval bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.