Igy készül Cseh, Janics és Vörös – a T.Mobile három kiválósága

janics_kiskep.jpg

Cseh László múlt kedden megérkezett Mexikóba, ahol négyhetes felkészülésen vesz részt.

A színhely ezúttal újdonságot jelent számára, ám a cél megegyezik a korábbi években megszokottal: úszóink a magaslati edzőtáborozás előnyeit szeretnék kihasználni. .
A mexikói hetek után sem lesznek sokáig itthon, mert máris következik az eindhoveni Európa-bajnokság.

Janics Natasa az ausztráliai Gold Coaston készül a pekingi olimpiára.
Olimpiai bajnoknőnk számára külön öröm, hogy a hathetes edzőtábor alatt testvérei, Micso és Sztyepan is ugyanitt készülnek.

Natasa párosbeli társa, Kovács Katalin ugyanakkor jelenleg a Föld másik oldalán, San Diegóban szeli a habokat. Mivel Kovácsék jönnek vissza később, április 11-én, legközelebb akkor ülhet össze a két klasszis, és gyakorolhat közösen az olimpiára. Innentől kezdve éppen egy hónapjuk lesz az első válogatóversenyig.
Vörös Zsuzsanna az idénynyitó viadalra készül.

A nemzetközi fedett pályás versenyre jövő hétvégén a fővárosban kerül sor.
A helyszínek: az Olimpiai Csarnok, a Nemzeti Sportcsarnok, illetve ennek uszodája, valamint a Nemzeti Lovarda és a SYMA csarnok A küzdelmek csütörtökön a váltóval kezdődnek, pénteken selejtezőket rendeznek, szombaton a női, végül vasárnap a férfi egyéni döntőket rendezik.

Zsuzsanna nap alkalmából sok sikert, tiszta sérülésektől mentes felkészülést kívánnunk a T-Mobile büszkeségének.

A magyar öttusa másik T-Mobile kiválósága, Balogh Gábor, ezen a héten Világ Kupa versenyen indul Kairóban,a jövő héten pedig a fedett-pályás versenyen folytatja.

Forrás: T-Mobile