Íme a legkelendőbb mezek a Milannál

Nem meglepő módon a Sandro Tonali nevével ellátott mezekből értékesített a legtöbbet a Milan a 2022/2023-as idény eddigi szakaszában.

A Scudetto megnyerése óta óriási a szurkolók lelkesedése és ennek köszönhetően a klub lenyűgöző eredményeket produkál a kereskedelmi szektorban, ugyanis ebben a szezonban a Milan Store több mezt értékesített online, mint a teljes előző idényben.

A La Gazzetta dello Sport készített egy kimutatást arra vonatkozóan, hogy mely Milan-játékosok nevével ellátott mezekből adnak el a legtöbbet. A legkelendőbb mez Sandro Tonalié, aki közönségkedvenccé vált Milánó piros-fekete felében és a szenvedélyével, a teljesítményével illetve a mentalitásával maximálisan elnyerte a szurkolók szimpátiáját és szeretetét.

A lap közlése szerint az összes mezeladásnak a 28 százalékát teszik ki a Tonali nevével ellátott mezek, utána Zlatan Ibrahimovic következik 19 százalékkal, míg a harmadik Rafael Leao 15 százalékkal.

LEGTÖBB ELADOTT MEZ:

1. TONALI – 28%
2. IBRAHIMOVIC – 19%
3. LEAO – 15%
4. HERNÁNDEZ – 13%
5. DE KETELAERE – 7%
6. GIROUD – 5%

A Gazzetta hozzátette: az idegenbeli fehér színű mez nagyon népszerű a szurkolók körében és az előző idényhez képest 2,5-szörös növekedés figyelhető meg az eladások terén. Továbbá a lila színű kapusmezből az összes elkelt a Milan boltjában.