Íme a RedBird álláspontja Maldiniék jövőjéről

A hónap végén létrejöhet a tulajdonosváltás a Milannál és napvilágot láttak a legújabb híresztelések arról, hogy mi a RedBird Capital Partners szándéka a klub vezetőségének összetételét illetően.

Mint arról beszámoltunk, a Bloomberg és a Financial Times információi szerint létrejött az előzetes megállapodás az Elliott Management és a Red Bird Capital Partners között a Milan részvényeinek eladásáról. Az amerikai csoport készen áll átvenni az irányítást és ha minden jól alakul, akkor a hónap végén lezárulhat a hatalomátvétel.

A MilanNews megerősítette, hogy a RedBird vezetői továbbra is az aktuális vezetőséggel képzelik el a folytatást, így Paolo Maldini és Frederic Massara is hosszabbítani fog a Milannal.

Mindkét szakembernek 2022. június 30-ig szól az aktuális megbízatása, azonban nincs ok aggodalomra, hiszen maradni fognak az elmúlt évek sikeres munkája után. Maldini és Massara mellett a játékosmegfigyelői stáb vezetője, Geoffrey Moncada is hosszabbíthat a szezon végén, továbbá Ivan Gazidis maradásának esélyei is egyre inkább növekednek.

Amennyiben igazak a sajtóhírek, akkor a Milan 1,3 milliárd euróért fog gazdát cserélni.