Íme, a szerb válogatott kerete – Dejan Szavics foghíjas csapatot hirdetett

dejanszavics01

Dejan Szavics megkezdi a felkészülést a szerb válogatottal az Eb jegyében.

dejanszavics01

Az első állomás Belgrád lesz – június 10-14. – a szerb csapat számára, ahol felvezető tréningeket tart a Dejan Szavics, hiszen a hétvégén Genovában szereplő játékos még hiányoznak a csapatból.

A mostani keretben azonban már ott van a Fradi vagy éppen az OSC pólósai, de még maródinak számítanak a Szolnok vagy épp az Eger szerb légiósai, a Recco játékosokról nem is beszélve. Ők várhatóan június végén csatlakoznak.

Mint ismeretes, a szerbeket nem láthatjuk júniusban a világliga szuperdöntőjében, hiszen a selejtezőcsoportból kisebb meglepetésre Montenegró jutott tovább. Így érdekes lehet, hogy Szavics, hogyan fogja beosztani a nyári programot a válogatott számára.

Július 14-én azonban lehull a lepel, hiszen Barcelonában ekkor kezdődik el az Eb.

A mostani szerb keret:

Dimitrije Risticsevics, Petar Tomics, Dordje Vucsinics, Nikola Radonjics, Marko Jankovics, Nikola Lukics, Dordje Lazics (Partizan), Lazar Dobozanov, Veljko Tankosics, Ognjen Stojanovics, Mateja Asanovics, Nebojsa Toholj (Crvena zvezda), Radoslav Filipovics (Vojvodina), Petar Velkics (Sabac), Nemanja Vico (Trieste), Sava Randjelovics, Nemanja Ubovics (OSC), Stefan Mitrovics, Nikola Jaksics (Ferencváros), Gojko Pijetlovics (Oradea), Dusko Pijetlović, Gavril Subotics (Dinamo), Radomir Drasovics (Sport Management).

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS