Íme Franck Kessié búcsúlevele a Milannak

Franck Kessié a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben búcsúzott el a klubtól.

Az elefántcsontparti válogatott középpályás számára 5 év után véget ért a milánói kaland. Már hónapok óta köztudott, hogy a 2022/2023-as idényben az FC Barcelona játékosa lesz és a nyáron szabadon igazolhatóként vált klubot, miután véget ér a szerződése a Milannal.

Kessié bajnoki címmel távozik a klubtól és az utolsó mérkőzésén, a Sassuolo elleni 3-0-s győzelem alkalmával góllal búcsúzott. A 25 éves futballista közzétett egy búcsúlevelet az Instagram oldalán a klubnak és a szurkolóknak címezve.

“Nem is remélhettem volna, hogy 5 év után ennél jobb módon érjen véget ez a nagyszerű élmény. Egyedülálló érzelmek vannak bennem: mi vagyunk Olaszország bajnokai. Büszke vagyok arra, hogy ezt a csodálatos mezt viselhettem és fantasztikus csapattársakkal élhettem át ezt az utazást. Köszönet mindenért! Köszönöm mindenkinek! A Ti Elnökötök.”

Kessiét öt évvel ezelőtt, 2017 nyarán szerződtette a Milan akkori vezetősége Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli által a kínai korszakban. A klub mintegy 32 millió eurót fizetett a játékjogáért az Atalantának és az elefántcsontparti futballista azóta 223 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt, a mérlege 37 gól illetve 16 gólpassz volt.