Íme, Märcz Tamás kerete a világligára és az összetartásra

marcztamas2017vizesvb01

A férfi válogatottunk kapitánya csapatot hirdetett. 

marcztamas2017vizesvb01

Fotó: MTI

Sűrű napok elé néz a csapat decemberben, hiszen a világliga meccs előtt a Szőnyi úton gyakorol a csapat két napon keresztül, majd Hollandiába utazik világliga meccsre.

Märcz Tamás annak rendje és módja szerint kihirdette a csapatát a két eseményre. Ezúttal a hollandiai túrára Nagy Viktor és Vogel Soma utazik, de az összetartáson Decker Attila is szerepet kap, de a BVSC hálóőre Szakonyi Dániel is. Figyelemreméltó, hogy a világliga meccsen a Jansik fivérek is bizonyíthatnak, mint, ahogy bekerült Angyal Dániel is.

Érdekesség, hogy olyan fiatalok is bekerültek a gyakorlásokra, mint Kiss Bálint, Pellei Frank, Nagy Márton, Bencz Rolf, Macsi Patrik, Lajkó Márton, akiknek a nevét nem feltétlen hallottuk még a válogatott összefüggésében. A tréningeket a Kanada elleni meccs fűszerezi meg.

A program és a keretek:

december 9., szombat:
12.00: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
A meghívottak: Decker Attila, Kiss Bálint, Gyárfás Tamás, Pellei Frank, Nagy Márton, Burián Gergő, Bencz Rolf, Macsi Patrik, Lajkó Márton, Vogel Simon, Simon Henrik

 december 10., vasárnap:
10.00: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
16.30: edzőmeccs Kanada ellen (Szőnyi út)
A csatlakozók: Török Béla, Kovács Péter, Szakonyi Dániel, Várnai Kristóf, Sántavy Máté

december 12.:
világliga-meccs (Hollandia)

A keret: Nagy Viktor, Vogel Soma, Angyal Dániel, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Vámos Márton, Zalánki Gergő, Kovács Gergő, Salamon Ferenc, Erdélyi Balázs, Manhercz Krisztián, Bedő Krisztián, Mezei Tamás

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS