Inter Miami: “Messiék miatt vonzóak lettünk, ezért is fontos, hogy jól válasszunk ki játékosokat!”

Az Inter Miami sportigazgatója, Chris Henderson az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) új, 2024-es szezonja elé is tekintve beszélt a klub átigazolási terveiről.

(Photo by Rich Storry/Getty Images)

A sportigazgató szerint Lionel Messiék érkezésével lefektették annak az alapjait, hogy az Inter Miami vonzó legyen a futballisták, így még a legnagyobb sztárok számára is, azonban mint mondta, nem szabad abba a hiába esniük, hogy nem értékelik ki megfelelően a leendő érkezőket.

“Amilyen keretet kialakítottunk, érezhetően sokkal könnyebb a dolgunk akár az MLS-en belül, akár külföldön az igazolások terén. Ki ne akarna a posztjaikat tekintve világ legjobb játékosaival egy csapatban futballozni?” – tette fel a költőinek is számító kérdést Chris Henderson, utalva Lionel Messire, Sergio Busquets-re és Jordi Albára.

“Sok játékos elérhetővé vált a számunkra. Az Inter Miami vonzó célállomás lett a játékosok számára. A futball szakmai oldala mellett az sem elhanyagolható, hogy mindenki szeret Miami-ban élni!” – folytatta a sportigazgató

“Lejáró szerződésű, szabadon igazolható játékosokat mindig találni a piacon. Nekünk nincs más dolgunk, mint megfelelően megválogatni az igazolásainkat. Roppant fontos lett számunkra a kiválasztás, az, hogy megtaláljuk a megfelelő futballistákat, akik a megfelelő ok miatt választják az Inter Miami-t. A célunk az, hogy újabb és újabb trófeákat nyerjünk, ehhez győztes típusokra van szükségünk.” – folytatta Chris Henderson, aki egy rövidke gondolat erejéig újabb utalást tett Luis Suárez várható téli érkezésére: “Pletykákból sincs hiány a klub körül. Sok játékost említenek, így például Luis Suárezt. Kíváncsian várjuk mi is, hogyan tudjuk kialakítani a csapat keretét az új idényre!”

fociclub

A Inter Miami: “Messiék miatt vonzóak lettünk, ezért is fontos, hogy jól válasszunk ki játékosokat!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.