Inter Miami: összeállhat a korábbi Barca-támadósor!? – sajtóhír

A goal.com beszámolója szerint az Inter Miami együttese Luis Suárez megszerzését követően újabb korábbi Barcelona-játékost igazolását fontolgatja, Philippe Coutinho személyében.

A jelenleg az Aston Villa kölcsönjátékosaként a katari Al-Duhail SC-nél szereplő Coutinho a hírek szerint kész lenne otthagyni mind az arab országot, felbontva kölcsönszerződését, mind pedig az Aston Villa együttesét, annak érdekében, hogy az Inter Miami játékosa legyen.

A beszámolók szerint az Inter Miami már vizsgálja annak a lehetőségét, hogy miképpen tudna helyet teremteni a költségvetésében a 31 esztendős brazil játékos szerződtetésének – Gondolunk itt elsősorban az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) szigorú szabályaira a játékosok bérezését illetően.

Coutinho mint említettük, nyitottnak tűnik a váltást illetően, számára is tetszetős az Inter Miami projektje, ahol együtt játszatna korábbi barcelonai társaival, akikkel 2-2 spanyol bajnoki címet, valamint spanyol Király-kupát nyer; egy alkalommal pedig a spanyol Szuperkupát is a magasba emelhette.

fociclub

A Inter Miami: összeállhat a korábbi Barca-támadósor!? – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.