Inter: nem marasztalják, szabadon igazolható játékos lesz a 116-szoros válogatott futballista! – sajtóhír

Az olasz Calciomercato beszámolója szerint nagyon is egyértelműnek tűnik, hogy az Inter együttesétől szabadon igazolhat játékosként távozik majd a bajnoki címet hozó szezon végén Juan Cuadrado.

A kolumbiai válogatott kiválóság az elmúlt nyáron ingyen csatlakozott a bajnoki rivális Junvetus együttesétől az Interhez, ahol azonban finoman szólva se találta meg számításait, hiszen összesen 10 tétmérkőzésen 292 percet töltött eddig a pályán, ráadásul Achilles-ín sérülés miatt közel 200 napot hagyott ki 2023/24-es idényben.

A Calciomercato szerint mind az Inter, mind Cuadrado közös nevezőre jutottak a váltást illetően, így a 116-szoros kolumbiai válogatott ikon új csapatot kereshet magának.
Az első hírek szerint Cuadradónak az észak-amerikai profi labdarúgó-ligából (MLS), Mexikóból, hazájából és Törökországból is lehetnek ajánlatai.

A Calciomercato megjegyzi, hogy a 36. születésnapját május végén ünneplő játékos karrierjét mindenképpen folytatná, így rövidesen hivatalos bejelentés születhet jövőjét illetően.

fociclub

A Inter: nem marasztalják, szabadon igazolható játékos lesz a 116-szoros válogatott futballista! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.