Inter: visszahívnák a Serie A-ba a Bayern hátvédjét! – sajtóhír

Az olasz bajnoki cím legfőbb várományosa, a milánói Inter együttese a La Gazzetta dello Sport egyik legújabb feltevése szerint mentőövet dobna a Bayern Müncehnnél az utóbbi időben a kezdőcsapatból is kiszoruló Kim Min-Jae számára.

Mint ismert, a dél-korai válogatott kiválósága nagy reményekkel hagyta el éppen Olaszországot, és érkezett a mögöttünk hagyott nyáron a Napolitól a Bayern Münchenhez.

Minden bizonnyal Kim sem számított zökkenőmentes beilleszkedésre egy új városba, egy új kultúrába és egy új bajnokságba, azonban rendre alapemberként vette számításba Thomas Tuchel vezetőedző a szezon elejétől.

A Bayern ismert gyengélkedésének egyik fő áldozata ugyanakkor éppen Kim lett, aki az utóbbi hetekben jóval kevesebb lehetőséget kapott a kezdőcsapatban, ami egyrészt a hírek szerint frusztrálja is a hátvédet, másrészt okot adott máris a találgatásokra.

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy az újabb Serie A-s elsőségétől karnyújtásnyira álló Inter együttese máris vizsgálja Kim müncheni helyzetét, és amennyiben az nem változik az idény végéig, kész mentőövet dobni a hátvédnek, akinek Olaszországban egyetlen szezon is elég volt ahhoz (2022/23) hogy a liga legjobbjai közé emelkedjen.

Az Internek természetesen arra is fel kell készülnie, hogy a Bayernnel 2028-ig szerződésben álló Kim bármennyi játéklehetőséggel is zárja az aktuális idényt, a bajoroknak új vezetőedzője lesz a nyártól, aminek tükrében azért elég nehéz lenne megnevezni olyan Bayern futballistát, aki ne indulhatna tiszta lappal a nyáron…

fociclub

A Inter: visszahívnák a Serie A-ba a Bayern hátvédjét! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.