Iskolára felkészítő foglalkozások az Okosjáték boltban is!

 Szeretné gyermeke számára biztosítani, hogy az iskolakezdés ne félelmek és szorongások kialakulásának forrása legyen?

 Szeretné, ha gyermeke  vidáman, kiváló képességekkel kezdené az iskolát?

 Szeretné gyermekénél megelőzni a tanulási nehézségek, zavarok kialakulását?

 Szeretné, ha gyermeke számára sikerek forrása és öröm lenne a tanulás?

Biztosak vagyunk abban, hogy minden szülő a legjobbat szeretné adni gyermekének.  Tudjuk azt, hogy mennyi minden múlik azon, hogy a gyermek számára jól, és tudatosan válasszuk meg azt az iskolát, és azt a környezetet, ahol a jövőjét fogja megalapozni.  Nem könnyű hat évesen alkalmazkodni a kicsiknek az új elvárásokhoz, követelményekhez. A gyermek számára az iskolában töltött első évek döntő jelentőséggel bírnak.

  Fejlesztő pedagógusi, és tanítói munkám során összegyűjtött tapasztalataim alapján egy olyan intenzív, iskolára felkészítő foglalkozássorozatot készítettem el, mely a gyermekek részképességeinek a fejlesztésén keresztül hatékonyan alapozza meg az olvasás, írás és matematika elsajátításának a folyamatát.  Mindennek alapja pedig a játékos, cselekvésen keresztül történő tanulás.

Abban szeretnénk segítségére lenni, hogy gyermeke felkészülhessen az óvodából iskolába történő átmenetre, kibontakoztathassa képességeit, fejlődjön logikai gondolkodása,  beszéde, finommotorikája, emlékezete, figyelme , s mindezeken túl szociális készségei.

 Ha mindezt szeretné megadni gyermekének, akkor szeretettel várjuk januártól az Okosjáték boltban, / Budapest XVI. Veres Péter út 99./ csütörtökönként 16.30-17. 30-ig, intenzív, iskolára felkészítő, tehetséggondozó foglalkozásainkra!

A foglalkozások során az alapkészségek fejlesztésén túl kiemelt területnek tekintjük a logikai gondolkodás fejlesztését, a legjobb logikai és készségfejlesztő játékokkal!  A foglalkozások után lehetőséget biztosítunk a szülőknek tanácsadásra, kérdéseik megválaszolására is.

Jelentkezni lehet a 0620 5141904  telefonszámon.  Bővebb információ: www.torpetanoda.hu 

6937_466052090144994_1578167596_n

Megosztás
Forrás: www.torpetanoda.hu – RSS