Ismert Bennacer fizetési igénye

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint Ismael Bennacer a bérigényével a Milan egyik legjobban kereső játékosává válhat, amennyiben létrejön a szerződésének meghosszabbítása.

Az algériai válogatott középpályás az előző idényben nem számított alapembernek a kezdőcsapatban, azonban az aktuális szezonban kulcsemberré vált Sandro Tonali mellett: eddig 9 tétmeccsből 8 alkalommal kezdő volt és 665 játékpercet töltött a pályán.

Bennacer jelenleg évi nettó 1,5 millió eurót keres a Milannál és a klub vezetőségének elképzelése az volt, hogy megduplázza a játékos bérét, azonban úgy tűnik, hogy ez nem bizonyul elegendőnek. A játékos ügynöke, Moussa Sissoko abban reménykedik, hogy Bennacer kiváló formájának köszönhetően még jobb feltételeket biztosíthat ügyfelének az új szerződésben.

A La Gazzetta dello Sport és a Sportmediaset beszámolója szerint Bennacer fizetési igénye 4 millió euróra tehető, amellyel Theo Hernándezzel holtversenyben a csapat legjobban kereső játékosává válhat.

A 24 éves középpályásnak 2024. június 30-ig szól az aktuális kontraktusa és Paolo Maldiniék napirendjén szerepel a hosszabbítás. A 2019-es érkezésekor kötött megállapodás szerint Bennacer szerződésében egy 50 millió eurós kivásárlási záradék is szerepel.

Az utóbbi hónapokban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Bennacer a Premier League-ben szereplő Liverpool kiszemeltjei között szerepel.