Ismét ajánlatot tettek a Ferencváros játékosáért – sajtóhír

Megbízható külföldi források szerint a mexikói bajnokság (Liga MX) élcsapata nyáron újból meg akarja szerezni a Ferencváros egyik legjobbját…

César Luis Merlo információi szerint a mexikói Pumas UNAM újabb ajánlatot tett a Ferencvárosnak Marquinhos megszerzésére vonatkozólag, akivel már télen megegyeztek, akkor azonban a zöld-fehérek nem voltak hajlandóak lemondani a játékos szolgálatairól.

A 24 éves brazil balszélső a zöld-fehérek előtt Európában a bolgár Botev Plovdivot erősítette, azt megelőzően hazájában az Atlético Mineiro és a Chapecoense futballistája volt. Marquinhos bő két éve erősíti a Ferencvárost, ez idő alatt minden sorozatot figyelembe véve 96 mérkőzésen 13 találatot és 25 előkészítést regisztrált a csapat színeiben. A brazil légiós az előző NB I-es idényt öt góllal és tíz assziszttal fejezte be, a legutóbbi magyar bajnoki kiírásban 27 találkozón hét találat és nyolc gólpassz fűződött a nevéhez.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor korábban maga is megerősítette, hogy nyáron nagy eséllyel sor kerülhet a brazil légiós értékesítésére.

fociclub

A Ismét ajánlatot tettek a Ferencváros játékosáért – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.