Ismét az első gól döntött: sertői együttese Diósgyőrben javított a múlt heti botlás után

Labdarugas1.jpgA DVTK zalaegerszegi pontszerzéssel, a Sopron pedig az MTK elleni, otthoni vereséggel indította az évet, tehát nemcsak a táblázatra pillantva tűntek a házigazdák esélyesebbnek az egymás elleni találkozót megelőzően – Csertőiék azonban 2-0-ra nyertek. A csúszós, vizes talajon sorra került meccsen Feczesin szerzett vezetést a vendégeknek.

– A gólom előtt Magasföldi a saját térfelén kapta a labdát, majd ketten vezethettük a labdát a kapusra – mondta Feczesin -, végül az üres kapuba továbbítottam. Az, hogy a talaj mennyire kedvezett nekünk, csak akkor derülne ki, ha játszanánk egy visszavágót is kedvező időjárási körülmények mellett. Ezen a mérkőzésen mindenesetre több helyzetet dolgoztunk ki, jobban játszottunk.
A csatárnak felvetettük, hogy minek köszönhető, hogy a meccs hajrájában támadásokra is futotta az erejükből, amelynek egyikét újabb gólra váltották.
– Az MTK-meccs után az újságok azt írták, hogy esélytelenek voltunk. Ez szerintem azért nem igaz, mert ha ugyanígy mi szerezzük az első gólt, másként alakulhatott volna az a találkozó is.(www.nb1.hu)

XLsport