“Izgatott vagyok az új Milan miatt” – Filippo Inzaghi

Filippo Inzaghi, a Milan korábbi csatára és edzője szerint jó újra látni, hogy a szurkolók ismét a csapat mögött állnak és támogatják őket. SuperPippo úgy véli, hogy a Serie A mostani idénye sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint a tavalyi.

Inzaghi jelenleg az olasz másodosztályba feljutó Venezia vezetőedzője, korábban játékosként 2001 és 2012 között játszott a Milanban, majd a visszavonulása után a Primavera csapat irányításával bízták meg, a 2014/2015-ös szezonban pedig kinevezték az első csapat élére.

“Izgatott vagyok az új Milan miatt. A klub számára nagyszerű volt az átigazolási időszak. Jó látni, hogy a szurkolók szenvedéllyel, lelkesedéssel reagáltak és újra a csapat mögött állnak. Támogatják és motiválják a játékosokat, amire szükség van ahhoz, hogy a Milan visszatérjen a csúcsra. Bonucci a sztárigazolás, ő egy bajnok, egy karizmatikus és határozott személy. Serie A? Az aktuális szezon sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint az előző.” – mondta Inzaghi a Corriere dello Sportnak.

“Cutrone? Volt lehetőségem edzeni őt, amikor a Primavera csapatban játszott, bár sokkal fiatalabb volt a társainál. Cutrone szerezte a legtöbb gólt a Milan utánpótlásában, összesen 110-et és azt látom, hogy nem áll szándékában megállni. Határozott, alázatos és kitartó. Tudja, hogy milyen áldozatokat kell hoznia. Nem könnyű senkinek a Rossoneri mezét viselni, a San Siróban játszani és 65 ezer néző előtt gólt szerezni. Cutrone előtt hosszú út áll, még a válogatottban is.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS