James Rodríguez egyelőre csak a Copa Américára koncentrál

A jelenleg Brazíliában futballozó kolumbiai karmestert az Argentínába való visszatéréssel hozták hírbe…

(Photo by Stephen Nadler/ISI Photos/Getty Images)

Miután az elmúlt napokban olyan híresztelések röppentek fel, hogy James Rodríguez iránt az argentin Boca Juniors érdeklődik, a jelenleg a Sao Paulo FC-ben játszó kolumbiai középpályás is megszólalt:

“Egyelőre nem szerepel a terveim között, hogy Argentínában játsszak, hosszú út áll előttem. Jelenleg a legfontosabb, hogy minél jobban szerepeljek a válogatottal a Copa Américán, a klubfocival csak ezután szeretnék foglalkozni.”

A 32 éves középpályás 2014 és 2020 között a Real Madrid alkalmazásában állt, menet közben azonban két idényt kölcsönben eltöltött a Bayern München soraiban, és az utolsó madridi szezonja, a 2019-2020-as kiírás is felejthetően sikerült számára, így a “blancók” háza táján sem lehetett többé téma a visszatérése. Ezt követően az Evertonhoz került egykori edzője, Carlo Ancelotti szárnyai alá, majd a katari Al-Rayyan futballistája volt, de egyik csapatnál sem tudta megismételni fénykorában nyújtott teljesítményét, majd a görög Olympiakosznál szerepelt, ahonnan ugyancsak rövid időn belül távozott. Mostani állomáshelyére tavaly nyáron igazolt le.

Rodríguez annak idején 2008 és 2010 között már játszott Argentínában, a Banfield csapatát erősítette, majd ezt követően kezdte meg európai kalandjait, elsőként az FC Porto, majd az AS Monaco színeiben.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A James Rodríguez egyelőre csak a Copa Américára koncentrál bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.