Január végén kezdődik a versenyszezon

Január 27-én Párizsban kezdi a szezont Baji Balázs. A fedett pályás versenyek után az első nagy felmérő a márciusi Európa-bajnokság lesz a Honvéd világbajnoki bronzérmes gátfutójának.

Az eddiginél kevesebb versennyel vág neki a fedett pályás szezonnak Baji Balázs. A Honvéd gátfutója a márciusi Európa-bajnokságra szeretné a legjobb formáját hozni.

“ Mégiscsak a március elejei fedett pályás Európa-bajnokság az, ami a fő verseny, úgyhogy azzal is zárom majd a fedett pályás szezonom. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog alakulni ez a fedett szezon. Eddig kicsit felemás a felkészülésem, de azért még vannak benne nagy remények, úgyhogy én bízom benne, hogy egy jó kezdéssel tudom majd nyitni a szezont és utána folyamatosan fejlődve elérem a csúcsformámat az Európa-bajnokságon Glasgowban.”- nyilatkozta Baji Balázs

Január 27-én Párizsban az év első versenyén áll rajthoz Baji Balázs. A világbajnoki bronzérmes gátfutó számára a 2019-es szezon még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen idén megszerezheti a tokiói olimpiai kvalifikációját is.