Januárban csapatot válthat a magyar középpályás – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a klubjában mellőzött magyar válogatott középpályás csapatot válthat januárban…

Horvát sajtóértesülések szerint a horvát bajnoki éllovas Hajduk Split januárban leigazolhatja a görög Panathinaikosznál mellőzött Kleinheisler Lászlót, aki a több játéklehetőség érdekében új csapatot keres, hogy a jövő nyári Európa-bajnokságon bekerülhessen a magyar válogatott keretébe.

A 29 éves középpályás sorozatos sérülései miatt 2023-ban mindössze három mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban. Kleinheisler januárban igazolt az Eszéktől a patinás görög csapathoz, amely színeiben az előző szezon második felében fontos szereplőnek bizonyult, tavasszal 16 találkozón két gólt is szerzett. Az új idényben azonban – részben a sérülése miatt – parkolópályára került, három BL-selejtezőn összesen csupán 58 percet töltött a pályán, többször volt sérült, de amikor egészséges volt, akkor sem minden alkalommal nevezték be.

Kleinheisler 2015 óta 47 mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban, eddig három gólt szerzett a címeres mezben.

A válogatott labdarúgó hazánkbana Videoton, a Puskás Akadémia és a Ferencváros csapataiban szerepelt, de megfordult német Werder Bremen, a kazah Asztana és a horvát bajnokságban szereplő Eszék kötelékében is.

A Pana éppen a minap váltott edzőt, Fatih Terim kinevezése akár új lehetőséget is jelenthet még számára klubjánál.

fociclub

A Januárban csapatot válthat a magyar középpályás – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.