Jó hírek érkeztek Brahimról és Giroud-ról

Brahim Diaz és Olivier Giroud is a csapattal edzett kedden Milanellóban.

Nagyszerű hírek érkeztek a Milan utolsó edzéséről a Tottenham elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója előtt. A Sky Sport Italia, a MilanNews és a Calciomercato tájékoztatása szerint kedden délelőtt Giroud és Diaz is teljes értékű edzésmunkát végzett.

Mint arról beszámoltunk, Brahim Diaz enyhe térdficam miatt kénytelen volt kihagyni a Fiorentina elleni 2-1-re elveszített mérkőzést. A spanyol támadó-középpályás hétfőn egyéni edzésmunkát végzett és ma tért vissza.

Ami Giroud-t illeti: az elmúlt napokban influenza tünetei jelentkeztek és belázasodott, azonban mostanra rendbe jött. Az orvosi stáb felmérte a francia csatár állapotát, aki kedden újra a csapattársakkal edzett.

A várakozások szerint Giroud és Brahim is bevethető lesz holnap a Tottenham elleni visszavágón, ami nagyszerű hír Stefano Pioli számára, hiszen az elmúlt hetekben mindkét játékos nagyon fontos szerepet töltött be a posztján a támadó-szekcióban. Pioli az elkövetkező órákban hozza meg a döntést a kezdőcsapat összetételéről.