Jó hírek Maignanról, Tomoriról és Bennacerről

Biztató jelek érkeztek három sérülésből lábadozó játékos felépüléséről.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője és Manuele Baiocchini, a Sky Sport Italia újságírója arról számolt be, hogy Maignan kedden orvosi vizsgálatokon vett részt, amelyek jól sikerültek.

A francia válogatott kapus a következő napokban nagyobb terhelést fog kapni és a visszatérésének időpontját attól függően fogják megállapítani, hogy a vádlija hogyan reagál a megnövekedett terhelésre. Jelenleg Maignan nem szerepel a BL kieséses szakaszára szóló keretben, azonban az UEFA szabályzata lehetővé teszi, hogy a felépülése esetén a klub a meccs előtt 24 órával nevezze Ciprian Tatarusanu helyére.

Továbbá pozitívak a jelek Fikayo Tomori és Ismael Bennacer felépülése kapcsán a jövő héten kedden rendezendő Tottenham elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére. Mindkét futballista ellenőrző vizsgálatokon vett részt és az eredmények alapján jó ütemben halad a felépülésük. A stáb nagyon bizakodó, hogy bevethetőek lesznek a Spurs ellen.

Mint arról beszámoltunk, Zlatan Ibrahimovic tegnap teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban – 8 hónappal a térdműtétje után először. A svéd klasszis meggyógyult és várhatóan ott lesz a keretben a pénteki Torino elleni bajnokin.