Juventus: a bajnoki riválistól érkezik az új kapus! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint a Juventus együttese új kezdőkapust igazol a nyáron Michele Di Gregorio személyében.

A 26 esztendős, Inter-nevelésű hálóőr az elmúlt idénynek köszönhetően igencsak felkapottá vált, köszönhetően megbízható és állandó jó teljesítményének a Monza kapujában.

A monzaiakat 2022 óta erősítő (ekkor távozott több kölcsönszerződést követően az Intertől – a szerk.) Di Gregorio a Serie A most hétvégén záruló szezonjának egyik legjobb kapusa volt, fejlődését jól jelzi, hogy egy év alatt közel megduplázódott piaci értéke, amelyet most 15 millió euróra taksálnak.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Juventus még ennél is többet, 18 millió eurót + 2 millió jövőbeni bónuszt fizet a Monzának azért, hogy szerződtesse Di Gregoriot.
Romano szerint a kapus a Juvétól szintén karnyújtásnyira álló új vezetőedző, Thiago Motta beleegyezésével érkezik Torinóba, ahol könnyen lehet, hogy véget ér így Wojciech Szczęsny időszaka: a már 34 esztendős lengyel kapus 2017 nyarán érkezett Torinóba az Arsenal együttesétől, szerződése még a jövő nyárig érvényes.

fociclub

A Juventus: a bajnoki riválistól érkezik az új kapus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.