Kalinic: “Boldog vagyok, hogy két gólt szereztem”

Ezúttal Nikola Kalinic volt a Milan nyerőembere vasárnap az Udinese ellen. A horvát támadó először lépett pályára kezdőként a San Siróban és 2 alkalommal vette be az ellenfél kapuját. Kalinic szerint ha igazán erősen akarják, akkor akár megnyerhetik az Európa Ligát ebben a szezonban.

A Milan vasárnap 2-1-re legyőzte hazai pályán az Udinese együttesét és a duplázó Kalinic nyilatkozott.

“Nagyon boldog vagyok, hogy két gólt szereztem. Ez egy nagyszerű győzelem volt. Így kell folytatnunk és fel kell készülnünk szerdára, mert nehéz meccs lesz. Fantasztikus csapatunk van és mindenki nyerni akar. Azonban ez csak egy mérkőzés volt, folytatnunk kell a munkát, mert még hosszú az előttünk álló út. Érvénytelenített gól? Nem foglalkozom azzal, hogy ki szerzi a gólt, csak a Milan győzelme érdekel. Az edző dönti el, hogy ki játszik. Én mindig készen állok, akár 10 percre, akár 90 percre. Európa Liga? Ez lehet a célunk és ha elég keményen akarjuk, akkor megnyerhetjük.” – mondta Kalinic a meccs után.

“Elégedett vagyok, így kell folytatnunk és nagyszerű szezonunk lesz. Előre nézünk és megpróbálunk minden mérkőzést megnyerni. Most a szerdai meccsre gondolunk, ami szintén nehéz lesz. Egyszerre egy mérkőzésre fókuszálunk és majd meglátjuk, hogy mi történik.”

Franck KESSIÉ: “Ezt a győzelmet Andrea Continak szenteljük. Közel állunk hozzá és reméljük, hogy hamarosan visszatér. Győzni akartunk és sikerült is ezt elérnünk. A formáció? Az Atalantában játszottam 4-3-3-as és 3-5-2-es felállásban is, számomra semmi különbség nincs. Fáradtság az Európa Ligát követően? Ez teljesen normális. Fontos volt, hogy nyerjünk és versenyben maradjunk az élmezőnnyel. A figyelmünk most szerdára a Spal elleni meccsre összpontosul. Már alig várom a mérkőzést.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS