Kalulu megsérült a francia U21-es válogatottban

Pierre Kalulu, a Milan jobbhátvédje idő előtt elhagyta a franciák edzőtáborát.

A 22 esztendős jobbhátvéd a várakozásokkal ellentétben nem kapott meghívót Didier Deschamps szövetségi kapitánytól a francia nagyválogatottba a 2024-es Európa-bajnokság selejtező meccseire, azonban az U21-esek között ott volt a névsorban.

Az RMC Sport és a Sky Sport Italia szerint Kalulu megsérült az U21-es válogatottban, ezért elhagyta az edzőtábort és idő előtt visszatért Olaszországba.

Az első tesztek alapján Kalulunak vádliproblémája van. A franciák tegnap Anglia ellen léptek pályára egy felkészülési mérkőzésen és 4-0-ra kikaptak. A mérkőzésen Kalulu nem lépett pályára és végig a cserepadon ült, mivel nincs 100 százalékos állapotban. A jelentés szerint a francia futballista holnap orvosi vizsgálatokon vesz részt és ez alapján lesz megállapítható, hogy mennyire komoly a sérülése.

Kalulu az idei szezonban alapember a Milan kezdőcsapatában, eddig 37 tétmeccsen közel 3000 játékpercet töltött a pályán és kivétel nélkül az összes mérkőzésen pályára lépett. Remélhetőleg nem súlyos a sérülése, mivel áprilisban nagyon fontos összecsapások várnak a Rossonerire a bajnokságban és a BL-ben is.