“Karrierem nagyszerű időszakában vagyok”

Theo Hernández ismét nagyszerű játékkal és 1 góllal vette ki a részét a Milan szerdai 3-0-s győzelméből a Spal ellen. A francia balhátvédet a szurkolók szavazatai alapján megválasztották a meccs legjobbjának is.

A 22 éves balhátvéd a nyáron érkezett a Real Madridtól és egészen a szezon kezdetétől fogva jó benyomást keltett a játékával. Tegnap Hernández állította be a végeredményt a Spal ellen a kupa nyolcaddöntőjében és ez volt az ötödik gólja a Milanban, így továbbra is Krzysztof Piatekkel holtversenyben vezeti a csapat házi góllövőlistáját.

Hernández a meccs után elmondta, hogy nem számított ilyen kezdésre a Rossoneriben.

“Nagyon boldog vagyok az ötödik gólom miatt. Nem számítottam arra, hogy ilyen benyomást fogok kelteni Olaszországban. Amikor csatlakoztam a csapathoz, meg akartam mutatni mindenkinek, hogy mit érek valójában. Mindennap keményen dolgozom és jól mennek a napi edzések. Karrierem nagyszerű időszakát élem. Remélem, hogy így fogom folytatni.” – mondta Theo a Milan TV-nek a meccs lefújása után.

“A csapat jó pillanatát éli, a Cagliari elleni sikert újabb győzelem követte. Jó formában vagyunk és így kell tovább folytatnunk.”

Theo Hernández 16 tétmeccsen 5 gólnál és 2 gólpassznál jár piros-fekete mezben.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS