“Kénytelenek vagyunk várni a döntésre” – Mirabelli

Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója beszélt az átigazolásokról, Max Meyerről, Nikola Kalinicről, Susóról és Gianluigi Donnarummáról is.

“Dolgozunk a dolgokon és fel kell készülnünk, de kénytelenek vagyunk várni az UEFA döntésére. Ez egy furcsa módja a munkának, de alkalmazkodnunk kell. Sajnáljuk a szurkolóinkat, azonban biztosíthatok mindenkit, hogy mindannyian a Milanért dolgozunk. Gattuso? Soha nem nyugodt, még akkor sem, amikor szabadságon van. Napi 30 vagy 40 alkalommal beszélünk egymással.” – mondta Mirabelli a SportItaliának.

Az utóbbi időben Max Meyert, a Schalke lejáró szerződésű középpályását is szóba hozták a Milannal.

“Meyer? Ő egy olyan játékos, akit jól ismerünk. Nem érdeklődünk iránta, mert abban a pozícióban sok játékosunk van. Kalinic? Tudjuk, hogy hátsérüléssel bajlódik. Annak ellenére, hogy nem alakult túl jól a szezonja, mégis van iránta kereslet, hiszen egész Európából számos klub akarja őt.”

“Suso? Fontos játékos számunkra. Tavaly meghosszabbítottuk a szerződését, amelyben szerepel külföldi klubokra érvényes kivásárlási záradék. Suso maradni szeretne és meg akarjuk tartani. Donnarumma? Nem érkezett ajánlat a játékjogáért.” – fejezte be.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS