Kessié és Pellegri is újra edzésbe állt

Jó hírek a Torino elleni mérkőzés előtt, ugyanis a várakozások szerint hárman is visszatérhetnek a soron következő mérkőzésre.

A MilanNews beszámolója szerint vasárnap Franck Kessié és Pietro Pellegri is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban. Az elefántcsontparti középpályás influenzás volt a héten és most újra csatlakozott a csapattársakhoz, akár csak Pellegri, aki enyhe gyulladás miatt hiányzott a Bologna ellen.

Theo Hernández a negatív COVID-tesztet követően engedélyt kapott, hogy folytassa a sporttevékenységet. Ennek megfelelően a francia válogatott balhátvéd ma az edzőteremben dolgozott Milanellóban. A Sky tájékoztatása szerint Theo jó erőnléti állapotban van és az edző rendelkezésére állhat a Torino ellen.

Ante Rebic ma egyéni edzésmunkát végzett, miután egy héttel ezelőtt bokasérülést szenvedett a Verona ellen. Az orvosi vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a szalagok nem sérültek. Rebic még némi fájdalmat érez a bokájában, ezáltal kihagyhatja a Torino elleni összecsapást és a hétvégén a Roma ellen lesz újra bevethető.

Ami a többi sérültet illeti: Samu Castillejo az elkövetkező órákban vizsgálatokon vesz részt, miután izomsérülést szedett össze a Bologna ellen. Továbbá Alessandro Florenzi és Junior Messias felépülése jó ütemben halad. Az olasz jobbhátvéd várhatóan a jövő héten újra a csapattal edzhet, míg a brazil támadó-középpályás visszatérése november közepére tehető.