Kessié nemet mondott a Milan ajánlatára

Az elefántcsontparti válogatott középpályás szezononként 8-9 millió eurós fizetést követel a Milantól, amellyel a Serie A egyik legjobban fizetett játékosa lenne.

Továbbra sem járnak sikerrel a tárgyalások Franck Kessié szerződésének meghosszabbításáról a játékos magas fizetési igényei miatt – erről Fabrizio Romano számolt be, aki az egyik leghitelesebb forrásnak számít az átigazolási ügyekben.

Romano állítása szerint Kessié visszautasította a Milan legutóbbi hosszabbítási ajánlatát, ami évi 6,5 millió eurós fizetés volt. Ez az összeg két és félszerese annak, amennyit a játékos jelenleg keres Milánóban (2,5 millió euró).

“A Milan szezononként 6,5 millió eurós fizetést kínált, de Kessié nemet mondott és 8-9 millió eurót akar kapni. Véleményem szerint szabadon igazolhatóként távozni fog a Milanból. Több, mint 8 millió eurót kér és ez nagyon sok pénz.” – mondta Romano.

Az utóbbi időben a Premier League-ben szereplő Liverpoollal is szóba hozták Kessiét.

“Liverpool? Kessié szerződtetése kissé bonyolult lenne a játékos fizetési igénye miatt. Azt gondolom, hogy a Liverpool más irányban gondolkozik a fizetések terén és ez jó döntés. Néha a futball kezd megőrülni a fizetések miatt és a klubok problémákkal küzdenek – elég megnézni, hogy mi történt a Barcelonával és más együttesekkel.”