Két játékos is felépült a sérüléséből

Stefano Pioli két fontos játékosára is számíthat a hétvégi Monza elleni összecsapáson.

A 2021/22-es idény első feléhez hasonlóan az elmúlt hetekben számos játékos kidőlt sérülés miatt és több mérkőzést is úgy játszott le a csapat, hogy egyszerre 7, 8 vagy akár 9 játékos sem volt bevethető. Az előző fordulókban a Juventus és a Verona elleni bajnokikon 7 sérült volt, azonban a Monza ellen ketten visszatérhetnek.

A MilanNews és a Sky Sport Italia tájékoztatása szerint a mai napon Charles De Ketelaere és Simon Kjaer is teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban a Monza elleni mérkőzésre készülve. Mindkét játékos teljesen felépült a sérüléséből és az edző rendelkezésére állhat.

De Ketelaere a Chelsea elleni második meccs előtt szenvedett izomsérülést az egyik edzésen és két mérkőzést kellett kihagynia, míg Kjaer az október 1-én rendezett Empoli elleni 3-1-es győzelem alkalmával combizom sérülést szedett össze és 4 meccsen hiányzott.

A Monza elleni mérkőzésen sérülés miatt biztosan nem fog az edző rendelkezésére állni Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi, Davide Calabria, Mike Maignan és Alexis Saelemaekers.