Két játékos is hiányozni fog az Atalanta ellen

Theo Hernándezre és Lucas Paquetára sem számíthat Stefano Pioli a hétvégi Atalanta elleni idegenbeli mérkőzésen.

Theo kezdőként lépett pályára a vasárnapi Sassuolo elleni meccsen, amely 0-0-s döntetlennel zárult. A 22 éves balhátvéd az első félidőben sárga lapot kapott, ami az ötödik figyelmeztetése volt ebben a szezonban. Paquetá csereként állt be az 56. percben és a hosszabbításban egy szabálytalanság után felmutatta neki a sárga lapot, szintén az ötödiket az aktuális idényben.

A fegyelmi bizottság megerősítette, hogy Hernández és Paquetá is automatikusan egy-egy meccs eltiltást kapott, miután a legutóbbi fordulóban begyűjtötték a szezonbeli ötödik sárga lapjukat. Ez azt jelenti, hogy Pioli nem számíthat egyik játékosra sem az Atalanta ellen.

Theo kiesése komoly gondot jelent a Milan számára, ugyanis az elmúlt hetekben szinte minden mérkőzésen a legjobban teljesítő játékosok között volt és eddig 13 meccsen 4 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett. A nyári igazolások közül egyértelműen ő bizonyult a legjobb vételnek. Ráadásul a várakozások szerint Ricardo Rodriguez fogja pótolni, aki szeptember óta nem játszott egyetlen percet sem.

Theóval ellentétben Paquetá nem számít alapembernek, az elmúlt három meccsen egyaránt a cserepadon kezdett és csak elvétve kapott lehetőséget.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS