Két olasz csapat is leigazolná a Feyenoord gólvágóját – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Feyenoord egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő támadóját két olasz csapat is szeretné soraiban tudni…

(Photo by Rene Nijhuis/MB Media/Getty Images)

A mexikói TNT Sports beszámolója szerint az AC Milan és a Napoli egyaránt meg szeretné szerezni a Feyenoord gólerős mexikói támadója, Santiago Giménez játékjogát a nyári átigazolási időszakban.

A 23 esztendős támadó két évvel ezelőtt igazolt a Cruz Azultól Hollandiába, azóta minden sorozatot figyelembe véve 85 mérkőzésen 47 gólt szerzett a rotterdamiak színeiben. Giménez az első bajnoki idényében 32 meccsen 15-ször volt eredményes, a jelenleg is tartó kiírásban pedgi 29 pályára lépés alatt 21 találat fűződött a nevéhez. Kiváló góllövő formája révén számtalan európai topligás csapat érdeklődését kiváltotta.

Giménez az argentin születése ellenére saját elmondása szerint inkább mexikóinak érzi magát, így amikor mindkét ország megkereste őt, hogy szerepeljen a korosztályos válogatottban, az El Tri hívását fogadta el. Azóta már a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozott, a címeres mezben viszont eddig mindössze négy gólt szerzett 25 pályára lépés alatt.

fociclub

A Két olasz csapat is leigazolná a Feyenoord gólvágóját – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.